don_pardon Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam! Mam myszke optyczna jak w temacie podlaczona przez PS/2. Plyta glowna Gigabyte GA-K8VT800. Jak mam wylaczonego kompa ale nadal podlaczonego do listwy to myszka swieci. Jest to troche denerwujace. Nie da sie tego jakos zmienic np w biosie? Z gory dziekuje za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Powinna byc na 99% taka opcja w BIOSIE ew. na zworkach. Nie pamietam jak ona dokladnie sie nazywala ale mysle ze w manualu wszystko znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jeżeli ktoś poradził sobie z tym problem, to proszę powiedzieć w jaki sposób, bo ja mam taki sam przypadek. Czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Podłączyć ją przez USB ;) Zawsze gaśnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Otóż nie gaśnie, bo gdzieś na płycie, albo w biosie jest funkcja, która służy do podawania napięcia na porty USB i PS/2 podczas wylączonego komputera. I własnie tego nie mogę znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Pogrzeb troche w manualu i wszystko znajdziesz. Gotowej odpowiedzi nikt ci nie poda bo malo kto posiada akurat to mobo. Troche checi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Taks ie składa że ja mam wersje PRO i nie gaśnie ale w instrukcji wyszukałem "usb mouse support" w integrated peripherals, może możnaby od USB podłączyć i włączyć opcje na enabled i zobaczyć czy gaśnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 No tak ale ty mowiles ze myszke masz pod PS/2? Ja bym raczej tej opcji szukał w zakladce POWER MANAGEMENT lub cos w tym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Szukałem w Biosie we wszytskich zakładkach i nic nie znalazłem. W Asusach jest specjalna zworka na płycie, ale tutaj nie ma takiej:/. Może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_pardon Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Musze Cie zmartwic bo nie ma takiej opcji w tej plycie zeby mysz nie swiecila po wylaczeniu kompa :( Ja albo czyms przykrywam mysz albo wylaczam listwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...