shakur_45 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zg艂o艣 Opublikowano 2 Czerwca 2005 urwal mi sie jeden ze skrajnych pinow w dysku i nie wiem gdie to moge naprwaic i za ile ... przez pare miesiecy wymyslilem tak, ze wsadzilem urwany pin do tasmy, a na dysku, gdzie powinien znajdowac sie pin nalozylem troche pasty ze srebrem i przewodzilo wszystko i bylo ok, ale przy kolejnych przekladkach dysku z jednej plyty na druga niestety przesalo dzialac i teraz, zastanawiam sie gdzie to oddac, zeby wynioslo mnie to gora 15-20zl ... Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
karol-s Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zg艂o艣 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam! W miejsce urwanego pinu wlut贸j nowy pin i b臋dzie po zawodach! Je偶eli nie chcesz robi膰 tego sam to mo偶esz zanie艣膰 dysk do jakiego艣 elektronika (np. takiego, kt贸ry naprawia TV). Koszt takiej naprawy nie powinien wynie艣膰 wi臋cej ni偶 20z艂, no chyba, 偶e urwa艂e艣 pole do kt贸ego trzeba by艂o przylutowa膰 pin. 聽 Pozdro 聽 PS. Jak chcesz to ja ci to moge zrobi膰 ale wi臋cej info na PW. Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...