qbaneoplus Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 hej własnie sobie kupiłem fajnego fona ale strasznie mi sie rysuje wyswietlacz i słyszałem ze pasta polerską mozna coś takiego usunąc nie wiem czy to prawda a jesli tak to jaką albo jakieś inne sposoby prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Halooo ! To jest podforum Modyfikacje... Zapraszam tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 :mur: szkoda gadac. ludzie wogole nie czytaja nazw dzialow w ktorych pisza... czytanie jest chyba umiejetnoscia zanikajaca :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 sory nei wiedziałem gdzie to zamiescic ale mogi byscie mi tu odpowiedziec bo po co 2 topiki robic>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 ostatnio kiedy jeden z moich wykłądowców komentował jakiś tam mój program na laborce.. powiedzial tak... "w ameryce jest bodajże 60% analfabetów, z tym że u nich analfabetyzm definiuje się nie jako nieumiejętność czytania, ale jako nieumiejętnosć czytania ze zrozumieniem... " i chyba u nas też analfabetyzm się szerzy... faktycznie też bym się zastanawiał chwilę nad miejscem umieszczenia tego topicu... ale z modyfikacjami to ma raczej najmniej wspólnego.. chyba tylko paste polerską :lol: a może spróbujesz tak czy to pomoże.. weś troszki pasty na jakąś szmatke i posmyraj troche ekranik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> lakier bezbarwnyw sprayu i pomalowac wyswietlacz. rysy znikna :) cpc uzywa tego sposobu na swoich blokach z powodzeniem :) mozna sie przejzec jak w lustrze B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 no może.. ale jak nałozysz lakier na nieskażitelną powierzchhnię plexy... a na pocharataną to nie wiem czy sam lakier coś pomoże... zrobi gładką warstwę.. ale rysa będzie nadal widoczna imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...