Skocz do zawartości
Jet4

Co Sie Dzieje?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! nie wiem co die dziej z moim kompem! 2 miesiace temu chcialem sprawdzic co mi tak chalasuje w kompie. bylem w windzie i przytrzymalem wentylek mojego fx5200 (wentylek byl na duzym radiatorze), wiec raczej sie nie spalila karta nie? robulem tak juz kilka razy wczesniej na dluzej trzymale i jakos dzialalo, a tu nagle nie dziala. Wczoraj wyjelem kosc RAM i gdy wlorzylem znowu (dobrze byla włorzona) to mi sie komp nie wlaczyl. wylaczylem go i zobaczylem ze ramy sa gorace. jak sie potem okazalo umarly.... mysle ,ze to wszystko wina mojej mobo MSI 845PE MAX, gdyz zasilka jest dobra - Neotec V4202 420W. Ramy tez napewnie nie poszly przezemnie, gdyz zanim je wyjelem specjalnie dotknelem kaloryfera obiema dłońmi, zeby jaksi ladunek nie psozedł. A tu k***a ramy poszly :/ całą kość 512MB v-data!!!! normalnie chcialem roz*****ć calego kompa z tego wszystkiego :/ Co moze byc przyczyną? Moze to przeze mnie? :/ ale przecie. Kiedys juz mialem problemy z ta mobo ,gdy byla gwarancja, wlasnie prez nia poszly ramy, wymienili mi plyte na mobo i chodzilo. A :mur: to wszystko idzie na mój koszt :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

msi 845PE max, P4 northwood 2.4GHz (18x133) nie krecony narazie, ramy sie zwalily wczoraj (byly to v-data cl2.5-2-2-6 nie zmienione timmingi ani napiecie), grafa tez, mam narazie Riva TNT2pro :/, Zasialcz NeoTec V4202, CD-RW, DVD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi