ulti Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam! Chce kupic audigy 2 tylko nie wiem ktora lepsza w sumie mam logitecha Z-680 wiec 7.1 nie wykozystam a nawet ktosgdzies napisal ze do zestawu 5.1 lepiej player ale chcialbym wkoncu sie dowiedziec gdzie lezy prawda! czy jest roznica w jakosci i czy np zs ma lepszy bas ... oc kolwiek Bardzo prosze o rade ewentualnie o linki gdzie o tym mozna poczytac jesli chodzi o bezposrednie porownanie tych dwuch kart Na komputroniku kosztuja tyle samo p-m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulti Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 no widze, ze nie pomozecie ale mam teraz inny problem zakupilem juz audigy 2 player i po zainstalowaniu wszystkiego przy autostarcie wlaczza sie takie demo dla tej karty pokazujacy jakosc w 192khz tylko , ze jak to wylacze resetuje mi sie komp :( o co chodzi? jak to wylaczyc albo co zrobic aby sie nie resetowal? sciagnalem najnowsze sterowniki lecz podczas instalacji wyskakuje mi komunikat ze nie odnaleciono sprzetu czyli audigy 2!!! jak szukalem tych sterownikow na stronie creativa to bylo napisane ze jest to update dla audigy 2, audigy 2 zs i te platinum w sumie nie ma napisane audigy 2 player ale muslalem ze to tez bedzie pasowalo bo to w koncu audigy 2 prosze o pomoc! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...