Komet Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Poszukiwana płyta główna która chce: - obsługa procesorów P4 s478 powyżej 3.6 - dźwięk zintegrowany z obsługą systemu 7.1 lub lepiej - 4 gniazga pamięci 400 lub lepiej - AGP 8x lub PCI-E16 - Bios z możliwością bezproblemowej zmiany składników CPU - stabilna i potężna:) Ktoś zna taką płyte? Ja jeszcze takiej nie znalazłem ale szukanie nie jest moją dobrą stroną? Cena nie gra roli ale miło było by również gdybym się o niej dowiedział... czekając na odpowiedź :mur: Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Komet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) jesli 7.1 to kup asusa p4p800-e deluxe ale zdecydowanie lepiej bedzie sobie kupic jakias wersje p4c800 (lub abit ic7 albo dfi lanparty) + jakieś Audigy - wszystkie z nich maja agp8 i spełniaja pozostałe założenia ceny sobie obczaj na sirius.pl www.barwkomp.pl www.komputronik.pl, a najlepiej na www.kupujemy.pl ps. najmocarniejsze* sa p4c800 i ic7... ale nie maja dzwieku 7.1 lecz 'tylko' 5.1 * świetne określenie Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Posiadam P4C800 Deluxe. Ta płytka spełni twoje wymagania. Zastanów sie czy napewno nie chcesz siadać od razu na lga 775. O ile pamiętam i bardzo nie kłamie to na 478 max co wypuścili to był p4 3,2 Ghz. Pozdro Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Satorii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 3,4 kwoli ścisłości... ale faktycznie, lga jest bardziej przyszłościowe (choćby dla tego, ze wiekszosc tych plyt golwnych ma pci-x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...