hellsin Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 No wlasnie mam takie pytanie - po czym poznac ze to jest R360 a nie R350 ?? Jakie pamieci sa najlepsze dla tej karty - wiem ze sa hynixy i samsungi , moze sa jeszcze jakies inne :) Prosze o szbyka pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 1. SEARCH !!!!!!!!! 2. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=77037 3. przeczytac z gpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellsin Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 1. SEARCH !!!!!!!!! 2. 1477448[/snapback] no wlasnie czytalem to wszystko icon_smile3.gif Babka w sklepie powiedziala mi ze maja 2ns samsunga i 2,2 hynixowskie icon_smile3.gif Dalje idac byly 2 taktowania rdzeni - 325 ( pisalo ze jadro R360 wdg. hurtownika ) a drugi 380 ( R 350 tak samo wdg. hurtownika ) Wiec nie wiem ktory jest ktory icon_confused2.gif Dalej idac to czy riva tuner itp. progsy nie dadza 100 % pewnosci co sie ma icon_sad2.gif - wiec jedyna mozliwosc to zdjecie radiatora - ale czy nie narusze jakiejs pasty lub cos i czy nie utrace gwarancji ?? Jesli to nawet zrobie to jaka pasta to przesmarowac ? z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 po pierwsze to sciagnij radiator na rdzenu bedzie pisac r360 lub r350 pamieci watpie aby miały czas 2ns jesli masz samsungi to zapewne beda 2,8ns sa to dobre pamieci lecz podczas podkrecenia strasznie sie grzeja co nie wpływa za dobrze na OC, rdzen przesmaroj pasta sylikonowa czyli taka biała nie urzywaj srebrnej poniewarz przewodzi ona prad a jesli chcesz urzyc dobrej pasty zastosuj Arctic ceramique jest to super pasta za niewielka cene mniejwiecej 15zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...