Ketler Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam. Jak wyżej.. jakiś czas temu widziałem takiego proca w jakimś sklepie internetowym ale nie wiem gdzie kosztował chyba 200 zeta z groszem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 np na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52586942 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam. Jak wyżej.. jakiś czas temu widziałem takiego proca w jakimś sklepie internetowym ale nie wiem gdzie kosztował chyba 200 zeta z groszem.. 1477533[/snapback] oraz TU - pierwszy od góry, ale ten "grosz" nie jest taki mały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketler Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 nie jestem pewien ale być może widziałem takiego proca na bestcom-ie (teraz nie widać) i kosztował coś w okolicach 219zł. - chyba Jesli się ma takiego proca wtedy mnożnik można zmieniac w biosie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) tia, ile ten Twój sempik biega?? Edit.. chyba tego nie sprawdziłeś - teraz dopiero zobaczyłem jaką masz płytę Edytowane 2 Czerwca 2005 przez ntgale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketler Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 max co testowalem to troszke ponad 2000Mhz bo mnoznik udało mi sie odblokowac tylko do 11 a dzielnik mam tylko 1/5 wiec nie meczyłem zbytnio sprzętu.. Nie idzie mi odblokowanie mnożnika do wyższych wartości :/ jakby mi sie udalo o wtedy bym zdrutowal na mnoznik 12-13 i wypasik.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...