dzidektancerz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 W Winampie 5 jest taka opcja ze kiedy jedna piosenka sie juz konczy to w tle coraz wyrazniej slychac nastepna ktora jest na liscie. Efekt jest taki jak w internetowym radiu :) Mam angielska wersje i nie wiem jak to zrobic. Prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 u mnie to to jest właczone defaultowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Toggle Crossfading Betwen Tracks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidektancerz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nigdzie nie moge znalesc takiego punktu (mam winampa 5.09) Mozna bardziej szczegulowo ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nigdzie nie moge znalesc takiego punktu (mam winampa 5.09) Mozna bardziej szczegulowo ???? 1479162[/snapback] oferme z siebie robisz? 10s mi zajelo znalezienie tej opcji Config (kolo equalizera), pierwsza ikonka z lewej kolo regulacji kanalow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 W głównym oknie masz w prawym dolnym rogu wysuwaną zakładkę CONFIG. Klikasz na EQUALIZER. I właściwie to sorki, bo funkcja nazywa się jak napisałem, ale dostępna jest po wciśnięciu przycisku z dwoma strzałkami, nad przyciskiem ON equaliera. Obok możesz ustawić sobie czas w sekundach, jaki ma trwać nakładanie się początku i kaońca utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Naciskasz 1, a 2 wybierasz czas przejscia (w sekundach). Edytowane 3 Czerwca 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Naciskasz 1, a 2 wybierasz czas przejscia (w sekundach). 1479545[/snapback] Ale sieczki słuchasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...