Tom0000 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Widzial moze ktos jakis radiator na chipset wiekszy niz niebieski zalman ? (Chodzi o to , aby mial otwory mocujace w odpowiednim miejscu) Dzieki za info . Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Tom0000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxter Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Widzial moze ktos jakis radiator na chipset wiekszy niz niebieski zalman ? (Chodzi o to , aby mial otwory mocujace w odpowiednim miejscu) Dzieki za info . 1477573[/snapback] Zdaje mi sie ze chodzi Ci pewnie o takie cudo :ThermalRight NB-1 Zamierzam je niedlugo kupic Jest tez wersja z miedzi, ale niestety bardzo droga. Poszukaj na googlach ThermalRight NB-1. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja bym ci radził adaptować do tego jakiś stary radiator od procka(nie używany już),w odpowiednich miejscach nawiercić otwory i skcić do kupy całośc.Po co wydawać kase jak mozna wykorzystać coś czego i tak już nie użyjesz do niczego(np radiator z P3 boxowego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Własnie np ja zamontowałem u kumpla stary radiator od jego byłego durnia 850mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Moze byc i z durnia - to nie ma znaczenia.Ważne że nie trzeba kasy wydawać bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wydaje mi sie , ze taki radiator powinien byc podobny do zalmana, ale byc dluzszy, na szerokosc powinien miescic sie pomiedzy otworami mocujacymi, dzieki czemu moznaby zastosowac ruchome mocowanie jak w zalmanie. Daloby to mozliwosc sterowania polozeniem takiego radiatora w sposunku do okolicznych kondensatorow , czy grafiki. Wydaje mi sie , ze tego thermalrighta nie zmiescilbym na mojej dfi ultra-d. Idealem bylby niebieski zalman, ale dluzszy, tak samo szeroki, o wszystkich gornych wypustkach dlugich, ale co centymetr przewazonych w celu latwiejszego odlamania ich czesci , jesli byloby to konieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...