Skocz do zawartości
luka121288

Jak Wgrać Windowsa 3.11 Na Sterego Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam bardzo starego laptopa w którym wysiadła winda :mur: .wykręciłem z niego dysk i dokupiłem przejściówke do normalnego kompa...teraz chce zainstalować nowy system win 3.11 na stacjonarnym kompie z podłączonym dyskiem z laptopa.Wszystko jest okey...ale kiedy nagram na dysk windowsa to system sie nie włącza.Po zamontowaniu dysku w laptopie jest to samo...wyskakuje mi komunikat że trzebazmienić coś w plikach command...pomocy!! :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam bardzo starego laptopa w którym wysiadła winda :mur:  .wykręciłem z niego dysk i dokupiłem przejściówke do normalnego kompa...teraz chce zainstalować nowy system win 3.11 na stacjonarnym kompie z podłączonym dyskiem z laptopa.Wszystko jest okey...ale kiedy nagram na dysk windowsa to system sie nie włącza.Po zamontowaniu dysku w laptopie jest to samo...wyskakuje mi komunikat że trzebazmienić coś w plikach command...pomocy!!  :sad:

1477730[/snapback]

Zeby wszystko trzymalo sie kupy to tak.

Formatujesz dysk. Instalujesz DOSa np. 6.22 (3 dyskietki) jak juz dos dziala dopiero odpalasz instalke win 3.11 i instalujesz. Mozna jeszcze dla pewnosci wywalic partycje przed tym wszystkim i zalozyc od nowa, pamietajac o uaktywnieniu jej :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi