Emppu Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam. Tak jak w temaie jaki monitorek CRT 17 calowy poleciacie do ceny 650 zl. Dodam ze jestem zainteresowany Philipsem Brillance http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10368 co wy na to ? moze cos jeszcze lepszego polecacie ? Z gory dzieki za podopowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jejku i kolejny temat o tym Philipsie... Proponuje Ci poszukac inf na jego temat na forum. Jestem jego posiadaczem i jestem w pelni zadowolony, ale jak poszukasz to znajdziesz tez kilka niezbyt przychylnych opinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emppu Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 OK dzieki ...no wlasnie dlatego napisalem nowy temat bo juz nie wiem, jest tyle opini ze jest zarabisty i tyle samo ze jest taki sobie, szczegolnie o tej usterce z geometria w prawym rogu. Wiec sam juz nie wiem czy go brac czy moze cos innego ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...