UpioRNy_boRSUK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Mam taki problem. Myszki są poprostu dopasione, poprostu chciałbym wybrać lepszą i tutaj potrzebuje rady. Explorer 4.0 Vs Logitech Mx 500. :wink: EDIT: Myszki są po tej samej cenie także nie jest to problem. Edytowane 2 Czerwca 2005 przez UpioRNy_boRSUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Mx 500 jak dla mnie wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 rowniez wzialbym logitecha znane sprawdzone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Logitech... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A to widziales?:> IMO pytanie bez sensu. Poniewaz powinienes sprawdzic, ktora Ci lepiej "lezy". My za Ciebie nie wybierzemy. Ja przed zakupem sprawdzilem i sie zdecydowalem na MX'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 tylko ksztalt sie liczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...