jonek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dorwałem ostatnio taką kartę i mam 1 zonka :D Mianowicie w Windowsie ME jak zainstalowałem sterowniki to jakiej gry bym nie włączył był błąd w kernelu. Ale w WinXP w ogóle nie chce mi się włączyć. Jest ekran Windows XP Home i kiedy ma się przełączyć w tryb graficzny: monitor stand-by jakieś 7 sekund, potem wskakuje w tryb i pokazuje się dosłownie rozszarpany obraz, do tego zwiecha. O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 zapewne sterowniki jak miales poprzednio karte? uzyj driver cleanera i od nowa poinstaluj stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Nie - właśnie postawiłem system od nowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Albo grafika gryzie się z płytą albo coś z nią nie tak. Trzeba by sprawdzić radeona na innej płycie głównej. Albo za bardzo podkręciłeś procka (chodzi mi o za duże fsb)) i wariuje AGP. Ustaw fsb na 100 i sprawdź czy coś lepiej. Edytowane 2 Czerwca 2005 przez apofiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 FSB ustawiony na 100 i dalej [gluteus maximus]. O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 jesli masz taka opcje w biosie to sprawdz napiecie na agp i ustaw 1.5 jesliu jest inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 wszystkie ustawienia mam domyślne i dalej niechodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no pomużcie mu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 no pomóżcie mu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 :wink: Ja uwazam ze to wina sterownikow.Mialem podobny problem zainstalowalem nowsze stery i zaczela frygac sprobuj moze zadziala.Teraz mam CATALYST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A moze to problem z przerwaniem ? co jeszcze masz w kompie? jakies karty telewizyjne czy inne bajery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Zonk nr 2 : Postawiłem kartę na nogi pod Win ME. Wszystkie gry chodziły - chulałem na San Andreas. Pewnego dnia zachciało mi się XP SP2 :D Karta po zainstalowaniu sterowników nie chce przełączyć się w tryb graficzny. Oczywiście w trybie VGA odpala się bez problemów, ale nie chce zmieniać rozdzielczości. Wgrałem Biosik od 9600 Non-Pro Elixir 5 ns (takie jak na pokładzie karty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...