mos84 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam. Mam wielki problem. Zaaktywowałem winde zaraz po jej instalacji juz jakis czas temu, wszystko bylo OK, az tu od tygodnia zaczęło mi odliczać dni do wygaśnięcia aktywacji i został juz tylko 1 dzień i trzeba bedzie od nowa intalować. Jak chcę zaaktywować to pisze mi że aktywacja jest już ukończona, jednak przy włączaniu windowsa pokazuje mi znowu że 1 dzień do końca. Co mam zrobić????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Proponuje zainstalowac sobie wersje piracka windowsa. Nie bedziesz mial wtedy problemow z aktywacja. Jako ze posiadasz wersje oryginalna masz do tego wg mnie pelne prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Proponuje zainstalowac sobie wersje piracka windowsa. Nie bedziesz mial wtedy problemow z aktywacja. Jako ze posiadasz wersje oryginalna masz do tego wg mnie pelne prawo. 1478531[/snapback] :blink: :blink: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...