emilooos Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No z ciekawoscią zobaczę finał tej aukcji [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 ja tam lykne te karte nawet za 550 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 odrazu bylo wiadomo ze tak sie skonczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 gość ma przerąbane dzisiaj gość wyszedł z aresztu wzieli go na 48h , nie wiedział że sprzęt komputerowy się płaci cło i nie zgłosił sprzętu do oclenia i skontrolowali go i wzieli go za przemytnika a urząd skarbowy siadł mu na majątek (dom itd) powiedział narazie może oddać połowe kasy bo nie ma wiecej niezły kolo , to co on zrobił z pieniędzmi ludzi , reszta kasy niby ma oddać 7-14dni musi pożyczyć , bo bank mu nie da kredytu mam nadzieje że gość nie pójdzie do więzienia bo wtedy nie odzyskam kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Tak sie wałuje ludzi w Polsce, ales ty nainwny, nie wiedzial ze sie placi clo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 mogl sprzedac na anonsach, to urzad skarbowy by sie nie przyczepil, albo sprzedawac po 1 sztuce co 2-3dni to tez tak szybko na allegro by go urzad nie znalazl :) a z tym clem to chyba jakas sciema :))))chyba ze jakis niedorozwoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 przeciez koles sciemnia.....a sideband wogole nie rozumiem jak mogles mu kase wplacic... ja nawet nie licytowalem o wplacie kasy juz nie mowiac ...czasami to brak slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 szkoda słów, ale cżłowiek uczy się na błędach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) No to mam fartucha, bo powoli sie czailem na ta aukcje, chociaz nie podobala mi sie od poczatku, ale kto nie ryzykuje, ten nic nie ma :wink: Fuks, ze nie zalicytowalem B) Edytowane 9 Czerwca 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 to tak jak z aukcjami ala "sprzęt niesprawdzony" :D wystaczy zobaczyć ilu ludzi się na to nabiera i kupują szrot :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 no gościu oddał mi 250zł narazie reszta gdzieś za tydzień jak odda całość dam pozytywa za uczciwość ale już od niego nic nie kupie jak sie sprawa wyjaśni to nie wiem czy ludzie bedą teraz tacy skorzy to kupna sprzetu od niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 no gościu oddał mi 250zł narazie reszta gdzieś za tydzień jak odda całość dam pozytywa za uczciwość ale już od niego nic nie kupie jak sie sprawa wyjaśni to nie wiem czy ludzie bedą teraz tacy skorzy to kupna sprzetu od niego 1488812[/snapback] jest takie przysłowie skąpy dwa razy traci :lol: 6600 GT za 470 zł :lol: :lol: :lol: :lol: ale z Was MEGA LOLE moje gratulacje Ps. moze chcecie kupić BMW 3. model 2004, stan idealny za 10 tyś. zł hehehe OKAZJA, proszę tylko o zaliczkę 2 tysiaki hehehe Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jest takie przysłowie skąpy dwa razy traci :lol: 6600 GT za 470 zł :lol: :lol: :lol: :lol: ale z Was MEGA LOLE moje gratulacje Ps. moze chcecie kupić BMW 3. model 2004, stan idealny za 10 tyś. zł hehehe OKAZJA, proszę tylko o zaliczkę 2 tysiaki hehehe Pozdrawiam 1489682[/snapback] w przeciwieństwie do ciebie nie śpie na kasie , więc jak trafiła się okazja to zaryzykowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 czyżby następny wałek tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) czyżby następny wałek 1490264[/snapback] Prawdopodobnie... Albo TO Chociaż cena kusząca,ale jednak wyższa. Edytowane 11 Czerwca 2005 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 @SAVER Przeciez to normalna aukcja za normalna cene. Moze nie zauwazyles ale to nie jest GF6600GT tylko zwykly 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 sideband ten z twojego ostatniego linka do allegro ma juz negatywa od zappera ze pomylilo mu sie i jakis inny szit mu chcial wyslac...;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jak dla mnie to ten GF6600Gt za 499 jakoś śmierdzi g.....nem na kilometr :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...