Skocz do zawartości
bobson37

Czy 470 Pln To Nie Za Tanio Jak Za 6600gt?

Rekomendowane odpowiedzi

gość ma przerąbane dzisiaj gość wyszedł z aresztu wzieli go na 48h , nie wiedział że sprzęt komputerowy się płaci cło i nie zgłosił sprzętu do oclenia i skontrolowali go i wzieli go za przemytnika a urząd skarbowy siadł mu na majątek (dom itd) powiedział narazie może oddać połowe kasy bo nie ma wiecej niezły kolo , to co on zrobił z pieniędzmi ludzi , reszta kasy niby ma oddać 7-14dni musi pożyczyć , bo bank mu nie da kredytu mam nadzieje że gość nie pójdzie do więzienia bo wtedy nie odzyskam kasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogl sprzedac na anonsach, to urzad skarbowy by sie nie przyczepil, albo sprzedawac po 1 sztuce co 2-3dni to tez tak szybko na allegro by go urzad nie znalazl :) a z tym clem to chyba jakas sciema :))))chyba ze jakis niedorozwoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez koles sciemnia.....a sideband wogole nie rozumiem jak mogles mu kase wplacic... ja nawet nie licytowalem o wplacie kasy juz nie mowiac ...czasami to brak slow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no gościu oddał mi 250zł narazie reszta gdzieś za tydzień jak odda całość dam pozytywa za uczciwość ale już od niego nic nie kupie jak sie sprawa wyjaśni to nie wiem czy ludzie bedą teraz tacy skorzy to kupna sprzetu od niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no gościu oddał mi 250zł narazie reszta gdzieś za tydzień  jak odda całość  dam pozytywa za uczciwość ale już  od niego nic nie kupie  jak sie sprawa wyjaśni to nie wiem czy ludzie bedą teraz tacy skorzy to kupna sprzetu od niego

1488812[/snapback]

jest takie przysłowie skąpy dwa razy traci :lol:

6600 GT za 470 zł :lol: :lol: :lol: :lol:

ale z Was MEGA LOLE

moje gratulacje

Ps. moze chcecie kupić BMW 3. model 2004, stan idealny za 10 tyś. zł hehehe

OKAZJA, proszę tylko o zaliczkę 2 tysiaki hehehe

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest takie przysłowie skąpy dwa razy traci :lol:

6600 GT za 470 zł  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

ale z Was MEGA LOLE

moje gratulacje

Ps. moze chcecie kupić BMW 3. model 2004, stan idealny za 10 tyś. zł hehehe

OKAZJA, proszę tylko o zaliczkę 2 tysiaki hehehe

Pozdrawiam

1489682[/snapback]

w przeciwieństwie do ciebie nie śpie na kasie , więc jak trafiła się okazja to zaryzykowałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyżby następny wałek 1490264[/snapback]

Prawdopodobnie... Albo

TO

Chociaż cena kusząca,ale jednak wyższa.

Edytowane przez SAVER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi