koldyka Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam! 1. Mam plyte Abit KT7-RAID (nie KT7A-RAID) v1.02 bios WZ. Jakie procki na niej poleca. Mam teraz D800 a chce kupic D1300 na morganie, czy to bedzie chodzilo? Na stronie Abita pisza: płyta dedykowana układom AMD Athlon i Duron z zegarem od 600 MHz do 1,2 GHz. Jak to jest? Czy ewentualnie moge wsadzic na nia np. Athlona TB 1400? Co z Athlonami XP? Czy aktualizacja biosa cos da? 2. Jak duzy dysk maksymalnie obsluzy plyta Shuttle HOT-661 (i440BX)? Bo nigdzie nie moge sie tego doszukac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam! 1. Mam plyte Abit KT7-RAID (nie KT7A-RAID) v1.02 bios WZ. Jakie procki na niej poleca. Mam teraz D800 a chce kupic D1300 na morganie, czy to bedzie chodzilo? Na stronie Abita pisza: płyta dedykowana układom AMD Athlon i Duron z zegarem od 600 MHz do 1,2 GHz. Jak to jest? Czy ewentualnie moge wsadzic na nia np. Athlona TB 1400? Co z Athlonami XP? Czy aktualizacja biosa cos da? 2. Jak duzy dysk maksymalnie obsluzy plyta Shuttle HOT-661 (i440BX)? Bo nigdzie nie moge sie tego doszukac. Na tej płycie puścisz każdego Durona jaki tylko istnieje, a co do Athlona to nie jestem pewien ale powinien działać tylko na FSB 100 a nie 133 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 U mnie działa Morgan 1000 Mhz. Więc z wyższymi też nie powinno być problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 wshystko na fsb 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Masz szczescie ze kumpel mial taka, jechal na niej z seagetem 40 GB!!! Ale tylko z nowym biosem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ad. 2. Na tej płytce miałem Quantum'a 10GB i Segate'a 20GB - większe nie szły. Potrzebna zmiana bios'u. Chyba, że masz WinXP - wtedy nie masz problemu z HD. On sam wykryje i zainstaluje HD... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 A na płyte z mnożnikiem max 12.5 można jakoś wrzucić durona 1300 na mnożniku 13 bez zmiany magistrali?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...