voytek__19 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam serdecznie! Mam pewien problem. Chciałbym z kumplem połączyć radiowo dwa kompy. Na allegro znalazłem sieciówke z anteną za 119zł ale piszą że to zestaw do odbioru internetu. Nie wiem czy by to sie nadawało. Prosze o wszelkie wskazówki jak by tu wykonać takie połączenie za rozsądna kasę. Z góry dzięki za wskazówki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 zdecyduj sie gdzie zamieszczasz posty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek__19 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 zdecyduj sie gdzie zamieszczasz posty.... 1478774[/snapback] najpierw zamieściłem tu a dopiero potem pomyslałem że trzeba było umieścić na WiFi ale nie wiedziałem jak go stąd usunąć więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...