Skocz do zawartości
Snajper_Tango4

Newsy sponsorowane

Gdybyscie mieli wlasna stronke to czy zamieszczalibyscie newsy sponsorowane (dyskretnie oczywiscie :lol: ) ???  

1. 1. Gdybyscie mieli wlasna stronke to czy zamieszczalibyscie newsy sponsorowane (dyskretnie oczywiscie :lol: ) ???

• TAK
      13
    • NIE
      5
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

osobiscie nie rozumim pytania.... jak mozna umieszczac banery sponsorowane i nie miec z tego kasy?? albo chociaz nie miec konta www na platnym serwerze?? na ktorym umiescilo sie strone a na stronie baner...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedzieć - pytanie za bardzo złożone. Nie mam nic przeciwko niusom sponsorowanym jeżeli poinformuje się o tym czytelników. W innych przypadkach - stanowcze nie - to kwestia uczciwości.

Jedyny nius sponsorowany na jki bym sobie pozwolił bez powyższego warunku to coś w rodzaju: w ofercie xxx pojawił się towar yyy. Bez jakichkolwiek opinii czy zachęty do działania.

A co do testów - uważam, że powinno się samemu kupić produkt do testów. Testy sponsorowane - Tylko z WYRAŹNYM ZAZNACZENIEM ze jest to tekst "spnsorowany".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie nie rozumim pytania.... jak mozna umieszczac banery sponsorowane i nie miec z tego kasy?? albo chociaz nie miec konta www na platnym serwerze?? na ktorym umiescilo sie strone a na stronie baner...

Nie chodzi mi o banery ale o newsy, artykuły, testy itp...

Jeśli byście się zdecydowali to czy przyznalibyście się czytelnikom???

... itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi