Gość wwojtek26 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 zauważyłem że zaraz po wyjściu z gry np. Medal of honor temperatura na karcie graficznej 88 stopni i bardzo szybko spada. Bez obciążenia mam temperaturę 49stopni. Ta Karta graficzna ma czujnik temperatury i we właściwościach ekranu- zaawansowane mam temperature setting. Tutaj jest opcja : core slowdown threshold - degres 120 stopni C. I nie można tego zmienić. Rozumiem że jest to próg po przekroszeniu którego karta powinna zwolnić, ale czy tyle wytrzyma? czy normalne są takie tmp na tych kartach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zapewnij budzie dobrą wentylację. To jest dość wysoka temperatura a 120 st to raczej karta nie wytrzyma ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zamontuj dodatkowe chłodzenie na grafe lub poukładaj kable i tasmy to polepszy cyrkulacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...