Milo Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Mam problem z wyborem monitora LCD w MM jest teraz Belinea 101725 17" cali reakcje widze ze ma nawet dobra 12ms cena taka sobie 999zł ale mam troszku wiecej pieniedzy i skłaniał bym sie ku jakiejs 19" (gdzies tak do 1700-1800zł) czytam na forum opinie i nie wiem co wybrac jedna wielka niewiadoma!!Monitor głównie słuzyc bedzie do gier (FPP,strategie,przygodówki,RPG itd. jendym słowem prawie wszystko :P) i internetu,filmy raczej okazyjnie wiec pasowało by zeby było szybko i nie smuzył ale znowu chciał bym tez miec ładne kolorki więc co wybrac??Z góry dziękuje za propozycje!! Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Topic o LCDkach do gier, na specjalistycznym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...