Seebek22 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wiem że ta technologia obniża taktowanie zegara procka o połowe gdy nie potrzebna taka jego moc...wiec mam pytanie: 1.Czy ta technologia działa już w WindowsXP ( w BIOSIE mam ją na 'AUTO') czy muszę instalować stery AMDka?? 2.Jak chciałem zainstalować program sprawdzający tą technologie z CD płyty (ASUS A8N-SLI)to pisało I/O Error czyli jakby nie działała ta technologia bez sterowników....hmmm 3.CZy opłaca się ją stosowac? Obecnie mam na chłodzeniu BOxowym temp ok. 45-55 st.ale niewiem czy juz dziala mi z tym trikiem czy nie....napiszcie cos o tym 'wynalazku' aMD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ad.1 dziala z windowsem XP Ad.2 Musisz zainstalowac stery do proca AMDcpu, co do programu to wystarczy CpuZ v1.28 Ad.3 55 stopni to duzo! krecisz go??? ja mam na swoim (ale nie na boxowym) 34! co do oplacalnosci tobie sie oplaca ze wzgledu obnizenia temperatury! co do ciszy to bym polemizowal ze chodzi komp ciszej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 1. Musisz wlaczyc zarzadzanie energia. 3. Ja mam w windowsie z C'n'Q 29stopni (ale mam AC Freezer64, a nie box coller). Poszukaj, juz kilka razym o tym bylo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...