julas Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 fajna gierka :) pomieszanie simsow z theme hospital :D uwagi: graficznie mogliby bardziej dopiescic (tylko 2 rozdzielczosci do wyboru, 800x600 i 1024x768, w dzisiejszych czasach to troche zalosne...) oraz dopracowac sterowanie bo momentami jest strasznie irytujace (klikam, klikam i nic sie dzieje...) podobno glosow uzyczyli prawdziwi aktorzy z serialu i postacie w grze sa na nich wzorowane (wygladaja rzeczywiscie podobnie, choc bez przesady, ale glosow to ja zupelnie nie poznaje... pewnie dlatego ze u nas slychac tylko lektora :lol: ) jutro zapodam jakies screeny bo ide juz spac... tutaj jedyne co znalazlem o tej gierce w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Kilka screenów TU Oficjalny trailer do gry TU Gra ciekawie wygląda, tylko aby nie było czegoś takiego jak seria SIMS z milionem dodatków i upiększeń. To mi się właśnie nie podobało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ta gra wydaje mi sie idealna na niny DS;) Boska zabawa bylaby. Dotykanie wlasnie w takich grach to genialne rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...