Danae Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jak w temacie, mam Acerka TravelMate 8003 LMI, ale widzę teraz u znajomego, że w TravelMate 2300 jest fajnie rozwiązane oprogramowanie ePowerManagment czego 8003 nie ma praktycznie wcale i tu moje pytanie czy można skądś to ściągnąć (na stronie Acerka chyba nie ma, bo sprawdzałam) do 8003 lub co innego można zrobić, żeby w końcu pokazywało np. czas pracy na baterii także w minutach a nie tylko w %. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 jak sciagnie sterow do acera to tylko ze strony Tajwanu!!!!!!!!!!! tam najszybciej sie pojawiaja nowosci no i transfer wynosi 20Kb/s caly czas,wiec nie jest zle.Tylko trzeba przebrnac przez "KRZACZKI" :wink: aha no i czasem nazwy modeli sa inne ale to nie problem...Ten program acera epower... bedzie pasowal do twojego lapka-one sa uniwersalne dla acerow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...