Gość bobek_18 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 witam pomogli byś cie mi znaleść sterowniki do tej karty dźwiękowej, ja szukałem i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 podaj dokładną i pełną nazwę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobek_18 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ad 1980 Sound max audio driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas78 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 na razie znalazłem tylko takie Stronka jest po czesku, ale pod spisem "BIOSy" masz "Ostatni" i tam jest "Analog Device", a w nim: "SoundMAX Cadenza ac97 ovladače 5.12.3516 pro Win9x/ME/2k/XP/NT4.0" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 strona asusa ;) i się znajdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...