Filip Golarz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Czy są jakieś ograniczenia co do długości kabla między kartą graf a telewizorem? np drastyczne pogorszenie jakości obrazu? Karta to gf2mx. Chodzi mi o oglądanie filmu na tv oddalonym około 10m Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Filip Golarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 dobrej jakości kabel ekranowany powinien sobie bez większych problemów poradzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja mam kabelek 10 metrów... żadnych zakłóceń nie dostrzegłem:) za kabel płaciłem kolo 30 zl :-) jakis podwojnie izolowany.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja mam 25m i bez problemów. Kabel nieekranowany :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krimisek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 U mnie 10m zaplacilem ponad 30zl i wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 A jeszcze jedno pytanie: Jak rozdwoje wyjściowy sygnał audioz kompa np na wzmacniacz i telewizor to będą jakies zakłócenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt.pl Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 nie bedzie zadnych zaklocen - przynajmniej ja nie mam sa do kupienia za kilka zlotych takie rozdzielacze - z jednej ztrony gniazdo mini jack meskie do Pc a z drugiej str 2 gnizda mini jack zenskie [mini jack to takie gniazda zluchwkowe] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...