Skocz do zawartości
e!Gr00bY

Dyskietka startowa

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety nie robi (może jakieś najnowsze wersje robią). Moj w każdym razie robi "tylko" obrazek partycji/dysku. Nikt naprawde nie ma takiej dystkietki startowej? Może jakiś użytkownim WIN ME się ujawni :P Ja kiedyś miałem tylko, że dziś spostrzegłem, że mi dystkietka startowa padła :(

Update - umiesz liczyć :?: Licz na siebie :wink:

http://www.bootdisk.com/ (Jakby ktoś szukał to tam znajdziecie chyba każdą dyskietkę startową)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety nie robi (może jakieś najnowsze wersje robią). Moj w każdym razie robi "tylko" obrazek partycji/dysku. Nikt naprawde nie ma takiej dystkietki startowej? Może jakiś użytkownim WIN ME się ujawni :P Ja kiedyś miałem tylko, że dziś spostrzegłem, że mi dystkietka startowa padła :(

Zrobie dyskietke i jakiegos IMAGE'a z niej. Odezwij sie na mail'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Xon za zainteresowanie, ale sobie image'a zrobiłem właśnie programikiem co ściągnąłem. Wygodny progz bo robi dyskietke można nim od razu zrobić dyskietke, zrobic image albo zrzucic sobie poprostu pliki... Obraz dysku C: zrobiony 8) 1.7GB z kompresją high zmieściło się na płytkę 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Ma ktoś linka do dyskietki startowej z obsługą CD-ROMa (poprzez MSCDEX najlepiej) ?? Bo robie sobie obraz Ghostem i potrzebuje takową dyskietkę, żeby zrobić bootowalną płytke :)

Masz Ghosta obsługującego partycje NTFS ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi