e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Witam. Ma ktoś linka do dyskietki startowej z obsługą CD-ROMa (poprzez MSCDEX najlepiej) ?? Bo robie sobie obraz Ghostem i potrzebuje takową dyskietkę, żeby zrobić bootowalną płytke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Wlasnie posylam ci na maila ,jakby nie doszlo to daj znac!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Oka. Zaraz lookne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Coś jest. Narazie się ściąga. THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Kurde. Coś jest nie tak z tą dyskietką (tzn. plikami w zipie). Niby wszystk cacy, a komp nie chce się z niej uruchomic 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A czsem jak robisz obraz systemu Ghostem na CD to on sam nie zrobi płyty startowej?, bo też zamierzam sobie takie cosik zrobic. Jak nero robyłem CD systemowy to wymagał dyskietki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No niestety nie robi (może jakieś najnowsze wersje robią). Moj w każdym razie robi "tylko" obrazek partycji/dysku. Nikt naprawde nie ma takiej dystkietki startowej? Może jakiś użytkownim WIN ME się ujawni :P Ja kiedyś miałem tylko, że dziś spostrzegłem, że mi dystkietka startowa padła :( Update - umiesz liczyć :?: Licz na siebie :wink: http://www.bootdisk.com/ (Jakby ktoś szukał to tam znajdziecie chyba każdą dyskietkę startową) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No niestety nie robi (może jakieś najnowsze wersje robią). Moj w każdym razie robi "tylko" obrazek partycji/dysku. Nikt naprawde nie ma takiej dystkietki startowej? Może jakiś użytkownim WIN ME się ujawni :P Ja kiedyś miałem tylko, że dziś spostrzegłem, że mi dystkietka startowa padła :( Zrobie dyskietke i jakiegos IMAGE'a z niej. Odezwij sie na mail'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Dzięki Xon za zainteresowanie, ale sobie image'a zrobiłem właśnie programikiem co ściągnąłem. Wygodny progz bo robi dyskietke można nim od razu zrobić dyskietke, zrobic image albo zrzucic sobie poprostu pliki... Obraz dysku C: zrobiony 8) 1.7GB z kompresją high zmieściło się na płytkę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 polecam zajrzeć na http://dos.li5.org/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Witam. Ma ktoś linka do dyskietki startowej z obsługą CD-ROMa (poprzez MSCDEX najlepiej) ?? Bo robie sobie obraz Ghostem i potrzebuje takową dyskietkę, żeby zrobić bootowalną płytke :)Masz Ghosta obsługującego partycje NTFS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a z jakim ghostem cię ta bootowalna dyskietka/kompakt interesuje z 2001, 2002 czy 2003? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 mam full ghosta 2003 więc pytam ..jak chcesz z 2003 to ci wyslę image dyskietki z ghostem lub jego wersję na cd-romie (pełny ghost 2003 instalka zajmuje troszku więcej ale taki startowy dysk lub dyskietka z ghostem w zupełnosci wystarcza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...