kooks Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam. Zastanawiam sie ostatnio nad zmiana mojego Gf 2Ti na jakas karte ktora bedzie kosztowala okolo 200zl. Szperalem na allegro i w sumie to sam nie wiem co wybrac. Jak ktos moglby mi podpowiedziec ktora karte najlepiej wybrac to bede wdzieczny. Daje 2 linki do allegro z mojmi propozycjami jak ktos ma inne to niech wali:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53087396 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52438497 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 9550 zdecydowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 i nikt więcej nic nie doda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jeśli jesteś zapalonym graczem, to bierz R9550, bo ten GF nie obsługuje DX9, ani nowszych Pixel i Vertex Shader, a i wykręca się nieźle. Jeśli chodzi o GF to przemawia za nim VIVO, więc sam sobie odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooks Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Dzieki chlopaki :) VIVO raczej mi nie potrzebne:) wiec chyba zakupie tego radeonka. A cena jak myslicie dobra jest? Dogadalem sie ze jak dam swojego GF 2Ti 64MB DDR 128bit to dadza mi 60zl rabatu, oplaca sie? Sorka ze tak o wszystko sie dopytuje ale w cenaach sprzetu komputerowego jestem 100lat z murzynami :] A jeszcze widze ze jest jeden radek 9550 w tanszej cenie obadajcie go i powiedzcie czy to cos dobrego czy szmelc. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53468751 Edytowane 3 Czerwca 2005 przez kooks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ahh... Mmmm ja by 4200 wziołem.Ale wybór zależy od ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Dzieki chlopaki :) VIVO raczej mi nie potrzebne:) wiec chyba zakupie tego radeonka. A cena jak myslicie dobra jest? Dogadalem sie ze jak dam swojego GF 2Ti 64MB DDR 128bit to dadza mi 60zl rabatu, oplaca sie? Sorka ze tak o wszystko sie dopytuje ale w cenaach sprzetu komputerowego jestem 100lat z murzynami :] 1479115[/snapback] Chcesz kręcić kartę?? Bo jeśli tak to za 60zł możesz swoją kartę opchnąć na Allegro i poszukać Sapphire lub Gigabyte z pamięciami Samsung 4ns. (koszt ok 200-220 zł) A jeśli niechcesz kręcić, czekać i sam sprzedawać, to raczej nie ma się co zastanawiać Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Mastiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooks Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Moze i troche bym podkrecil ale na niewiadomo jakim podkreceniu mi nie zalezy. Z tego co wiem 9550 mozna z modowac na 9600 zobaczcie jeszcze tego radka. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53468751 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Cena jak najbardziej zachęcająca, jednocześnie zastanawiająca. zobacz jak kształtują się ceny na Allegro Za tą cenę to raczej okazja, ale dobrze sprawdź, czy to nie jakaś fikcja! Ogólnie co do R9550, to nalepsze z dostępnych to Gigabyte i Sapphire, a najlepiej jak mają pamięci Samsung / Hynix 4ns (lepsze OC) Gigabyte ma pasywne chłodzenie, więc mniejszy hałas w budzie Za to Sapphire na wentylku ma zamontowane niebieskie diody :) (a głośność znośna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooks Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 MAsz racje cena jest podejrzana a sprzedajacy nie do konca pewny. Dzieki za podpowiedz. Pogrzebie na allegro i poszukam radka z tych firm ktore napisales na szybszych pamieciach:) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...