Skocz do zawartości
devilll

gf2 mx 400 64 mb i cel 600

Rekomendowane odpowiedzi

mam wlasnie taka konfiguracje, wszystko chodzi na abicie be6-II

i nie wiem dlaczego karta w 3d marku (bez podkrecania) wycioaga mi tylko 3600 podczas. Fakt ze 600 to malo i na p3 850 wyciaga 5000, ale nie wiem czy tylko to jest przyczyną moze ktos ma akurat sprzet o takiej konfiguracji i wynik w 3d marku calkiem inny

:? piszccie !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kumplas ma celka 600 i gf2mx wszystko na abicie se6. Mowil ze dopiero po podkreceniu procka do 800mhz przekroczyl 4000pkt. Wiec wynik wydaj sie byc OK. PIII to niezly wymiatacz!!! mam PIII600E@800mhz w drugim kompie do tego 256 sdram i chula ladnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no to juz sie nie martwie, myslalem ze to cos z grafiką albo ze cos mi sie wali, w sumie po podkreceniu procko na 900 wyszlo mi 4600

myslalem po prostu ze gf mx 400 jest taki zajebisty ze na kazdym sprzecie powyzej 600 mhz powinno byc cos kolo 5000

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety fsb 66 ,to dławi ci sprzęt.

Mi w testech szybciej chodził cel366@550 aniżeli cel2 667 ,ale jak tego drógiego podkręciłem to dopiero wyniki skoczyły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam wlasnie taka konfiguracje, wszystko chodzi na abicie be6-II

i nie wiem dlaczego karta w 3d marku (bez podkrecania) wycioaga mi tylko 3600 podczas. Fakt ze 600 to malo i na p3 850 wyciaga 5000, ale nie wiem czy tylko to jest przyczyną moze ktos ma akurat sprzet o takiej konfiguracji i wynik w 3d marku calkiem inny

:? piszccie !!!!

O jakim wy 3dmarku piszecie ?

Bo napewno nie 2001.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...