apofiss Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Kupiłem dzisiaj radka 9550 gigabyta i dlaczego mam w systemie dwie karty: radeona 9550 i radeona 9550 secondary? Edytowane 3 Czerwca 2005 przez apofiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wszystko jest w porządku-dualview Karta jest w stanie obsługiwać 2 wyjścia. monitor+tv lub monit+monit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Wszystko w normie wszystkie nowe radki maja podwojny RAMDAC i dlatego masz w systemie dwie grafy :wink: pozdrawiam EDIT AK47 byles szybszy :) A autor moglby zadac to pytanie w "malutkim" topic'u o tej karcie :razz: Edytowane 3 Czerwca 2005 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Dzięki! Jeszcze mam pytanie dlaczego przy instalacji strerów omega instalator zaleca instalowanie z opcją fast-write-off, przecież ta opcja zwiększa niby wydajność. Edytowane 3 Czerwca 2005 przez apofiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 było 1000 razy <_< a dlaczego AthlonXP ma fsb 166? ...bo tak zaleca producent... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Dzięki! Jeszcze mam pytanie dlaczego przy instalacji strerów omega instalator zaleca instalowanie z opcją fast-write-off, przecież ta opcja zwiększa niby wydajność. 1479480[/snapback] Instalator zaleca wyłączenie FW dla poprawienia stabilności. Ja u siebie robiłem testy z FW on i off i żadnej różnicy w wydajności nie zobaczyłem. Stabilność także bez zmian, więc wszystko zależy od modelu karty i płyty głównej. Ale lepiej zainstaluj FW off. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...