adamq009 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 mAM Athlona xp 2500 mobile i płyte ecs n2u400-a,na której nie można zmieniać mnożnika.Jak zmienić mnożnik i przy pomocy jakiego programu?????ten procek ma odblokowany mnożnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 drutami inaczej go nie zmienisz ... moze jakis modowany bios ? google.pl napewno ci w tym pomoze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zmień mobo,bo to co masz,nie jest do kręcenia .. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) @Gosu - zgadzam sie w 100% ... ECS nawet sie nie nadaje do stabilnej pracy w biurze a co do piero do O/C heh - polecam abita nf7-s, najlepsza plytka chyba do o/c bartonow :) Albo wiesz co - mozemy sie zamienic :) ja ci dam mojego 3000+ a ty mi tego mobila co :) nie bedziesz sie musial bawic w podkrecanie Edytowane 4 Czerwca 2005 przez melonowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 jak nie do krecenia da sie tylko ze wymaga wiecej zaciecia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq009 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 drutami inaczej go nie zmienisz ... moze jakis modowany bios ? google.pl napewno ci w tym pomoze ;] 1479542[/snapback] dzieki:) musze czegos poszukac ale watpie aby coś bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Programowa zmiana mnożnika z win raczej nie będzie działać - spróbuj przerobić procek w tryb "desktop": przetnij mostek L5[2]. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=136001 Zmiana napięcia na drutach też powinna działać. A nie możesz kręcić FSB? Generator 1MHz toto chyba ma? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...