tigrysek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Siemka. Sytuacja wyglada tak: Qmpel instaluje Windowsa XP z SP 2 z plytki i wszystko mu smiga. Ja instaluje Windowsa XP z SP2 z tej samej plytki i wszytko dobrze dziala... Instaluje swojej dziewczynie Windowsa XP z SP2 z tej samej plytki i sa problemy z programami do sciagania muzy. LimWire, Kazaa itp. Nie chca sie w ogole laczyc a jak juz sie polacza to dopiero po baaaaardzoooo dlugim czasie... Dziwna sytuacja... Qmpel ma internet od TPSY (dzielony przez ROUTER na 2 kompy) ja mam ADSL 128 z Neo i moja dziewczyna ma Internet z TPSY dzielony na 8 kompow. Reszta internetu dziala bez zarzutu co nie zmienia postaci rzeczy. W LimWire Pro 4.8.1 wyskakuje bodajze blad cos z trybem pasywnym... Znacie moze rozwiazanie problemu???? Moze to przez glupie Centrum Zabezpieczen. Ale wszystkie zabezpieczenia sa WYLACZONE a takze byly na NIE MONITOROWANE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 spróbuj przekierować porty na routerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 1. Kazaa jest niedobra 2. Instalowanie na 3 kompach Windowsa z 1 płytki też czasami jest niedobre :-P 3. Neostrada bywa niedobra w pewnych przypadkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigrysek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Gdzie przekierowac porty? Moja dziewczyna (u Niej jest problem) ma postawiony komp-server gdzies na osiedlu i ona tylko odbiera net. Nie ma dostepu do servera ni nic takiego. I jak miala Windowsa XP SP1 to wszystko dzialalo. Reinstall wszystko spapral. Chyba, ze mozna przekierowac porty jakos w polaczeniach sieciowyczh czy cos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Musi się zgłosic do admina zeby przekierował porty. Tak IMHO Kazaa jest ble :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigrysek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 No tu napewno nie chodzi o zablokowane porty przez admina sieci. To jest znajomy i on wszystko po prostu zostawial odblokowane. Mowie - przy Windowsie XP normalnym dzialalo dobrze, a z SP2 wyskoczyly bledy. Sam reinstall coś zmieni? Czy trzeba wraca na starego Windowsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...