Duszek87 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Witam ! Poszukuję dobrych i wydajnych sterowników pod Ati. Sterowników które nie powodują pływania ekranu w grach. Miałem kiedyś omegi 2. coś i było ok, jednak po formacie nie mogę nigdzie znaleźć sterowników które wyeliminują ten efekt :( Testowałem już masę omeg/catalistów/dna/ngo... i nic. Na wszystkich które miałem w grach powstawał efekt pływania. Zupełnie jakby używać synchronizacji pionowej. Mam ją jednak wyłączoną. W cs'a wogóle nie da się już grać, bo co ruszysz myszką to ekran pływa. Jeśli macie sterowniki w których ten defekt nie wystepuje to proszę o pomoc ! Pozdrawiam. Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Duszek87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 plywa? nie rozumiem zbytnio tego. wyjasnij dokladnie... co do sterow to omegi - archive Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 A moze to problem z odswiezaniem ekranu monitor ni daje rady i obraz "plywa" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Monitor na 800x600 ma 150 hz, na 1024x768 ma 120hz więc raczej wytrzymuje ;-) Jakieś konkretne sterowniki potrzebuję, nie tam archiwum :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...