Skocz do zawartości
[)@IVI!@/V

ASPI i CDRWin na XP

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko zaczelo sie od sciagnietych gier z rozszerzeniami *.bin i *.cue. Przekonwertowalem, wiec *.bina do *.iso i chcialem wypalic w NERO. Niestety pojawil sie blad: "Unexcepted exception". Sciagnalem wiec najnowszego CDRWina 5. Jednak nie moge go uruchomic bo wyskakuje mi kilka bledow typu: "Application error: (17236) Unable to initialize the ASPI manager". Czy wiecie moze o co chodzi i ewentualnie czy mozecie mi przeslac odpowiednie sterowniki :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. No tak tylko jak jush napisalem w NERO wyskakuje mi blad na *.iso a w standardowych rozszerzeniach obrazu w NERo jest *.nrg *iso i *.cue wiec czy na pewnoe mozna tesh *.bin ????

2. Powiadasz zmien w opcjach...ale mi sie w ogole CDRWin nie chce uruchomic!! (pokazuje sie tylko logo przy ladowaniu i pozniej te bledy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze sie nie znasz to ci wytlumacze ;)

Plik bin zawsze idzie w parze z plikiem *cue i to wlasnie jego muisz wladowac do NERO lub CDRWIN. Jezeli nie masz odpowiedniego pliku *cue to zapomnij o wypaleniu obrazu. W takiej sytuacji sciagnij Isobuster, wypakuj dane i wypal recznie :) (ale najlepiej poszukaj odpowiedniego do danego bina pliku cue)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi