[)@IVI!@/V Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Wszystko zaczelo sie od sciagnietych gier z rozszerzeniami *.bin i *.cue. Przekonwertowalem, wiec *.bina do *.iso i chcialem wypalic w NERO. Niestety pojawil sie blad: "Unexcepted exception". Sciagnalem wiec najnowszego CDRWina 5. Jednak nie moge go uruchomic bo wyskakuje mi kilka bledow typu: "Application error: (17236) Unable to initialize the ASPI manager". Czy wiecie moze o co chodzi i ewentualnie czy mozecie mi przeslac odpowiednie sterowniki :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 1. W nero bez problemu mozesz wypalac *bin, wybierz opcje burn image ;) 2. Jesli chodzi o Cdrwin to wejdz w opcje i zmien rodzaj ASPI (masz do wyboru windowsowego lub cdrwinowego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[)@IVI!@/V Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 1. No tak tylko jak jush napisalem w NERO wyskakuje mi blad na *.iso a w standardowych rozszerzeniach obrazu w NERo jest *.nrg *iso i *.cue wiec czy na pewnoe mozna tesh *.bin ???? 2. Powiadasz zmien w opcjach...ale mi sie w ogole CDRWin nie chce uruchomic!! (pokazuje sie tylko logo przy ladowaniu i pozniej te bledy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 widze ze sie nie znasz to ci wytlumacze ;) Plik bin zawsze idzie w parze z plikiem *cue i to wlasnie jego muisz wladowac do NERO lub CDRWIN. Jezeli nie masz odpowiedniego pliku *cue to zapomnij o wypaleniu obrazu. W takiej sytuacji sciagnij Isobuster, wypakuj dane i wypal recznie :) (ale najlepiej poszukaj odpowiedniego do danego bina pliku cue) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[)@IVI!@/V Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ok dzieki tylko znowu musze zmieniac *.iso na *.bin :( Ale moj problem z ASPI w CDRWin nadal pozostaje.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[)@IVI!@/V Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Hm problem rozwiazal...reset kompa :) Bylem przyzwyczajony ze na XP nie trzeba dawac reseta po instalacji steropnikow a w przypadku ASPI jednak trzeba bylo zresetowac TEMAT ZAMKNIETY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...