o-skar Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam pytanie: na allegro mozna okazyjnie kupic radeona 9500pro z 3 letnia gwarancja, z jednym mankamentem - 64mb pamieci. I tu pytanie: czy nie jest to zbyt malo w dzisiejszych czasach i czy mozna ta strate zniwelowac, kupujac np. wiecej ram? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Po pierwsze jest to mało i nie zniwelujesz tego RAMEM systemowym. A mam dziwne przeczucie że ta karta jest 128biotowa( szyna pamięci) więc jest wolna i pewnie będą kłopoty z odblokowaniem potoków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 potoki są sprawne, sprawdzane przez sprzedajacego nie ma 9500pro z 256 bitowa szyna, byly takie na poczatku, ale od razu wycofane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Przy tej karcie 64MB w zupełnosci starczą, zwykle one lepiej sie kręcą niz karty ze 128 MB. pozdro StealtH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Na takiej karcie bedziesz pewnie gral w rozdzialce 1024x768 i w tym wypadku 64MB w zupelnosci styka :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 dzieki za wszystkie odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodoo Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 hejka!! mam ten sam dylemt co ty... :D zobacz jeszcze do przyklejonego tematu na gorze o R9500 tak tez troche o to pytalem... nie wiem czy kupowac ta karte czy nie.... daj znac czy postanowiles kupic czy jednak szukasz dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 zdecydowalem sie na ta karte do mojego nowego kompa, ktorego bede za jakis czas kupowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...