szpak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 zeby zmienic ikonki na pulpicie i folderów i dysków i wogóle wyglad na xp?? gdzies tak widziałem ale eni wioem jak to zrobic ..próbowałem zamienic explorera ale nei działa to ?? wiektos jak albo gdzie jest taki mod ?? z górki dziki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Może plik shell32.dll przyjdzie Ci z pomocą. Po 2 jesli chcesz miech schematy kolorów ja z XP to powinienes spisac wartości kolorów z wlasciwosci Pulpit->Wyglad i dalej juz znajdziesz :) Ale LUNE to chyba tylko jakims Litestepem czy czyms takim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 dzieki i co mam z tym shell32 zrobic z xp zkopiowac i wsadzic w win me i to by było to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Nie lepjej zainstalować sobie XP-ka. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 www.themexp.org tam znajdziesz potrzebne żeczy. Wystarczy Style Xp i odpowiednią nakładke na windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 no spoko ale ja na tej stronie ni nei widze nic nie da sie zciagnac cos jest chyba nei tak a mozesz podac linki docelowe albo sam wytłumaczyc co i jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 najwyraźniej mają awarie. Trzeba looknąć później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Ja proponuje zainstalować Windows Blinds!! Są też inne fajne tematy!! A najlepszym rozwiązaniem byłoby jakbyś zainstalował xpeka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Z pliku shell32.ddl z XP mozesz wycianac ikonki np: programem MicroAngelo i podmienic te w winME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 mam plik shell32.dll z xp a;w jak chce zamienic ikony to wyskakuja takie jak w win 95:) a nie da sie go wkleic w win/system moze ze chyba z pod dosa ale ja go nie czaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...