BNX Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=53304591 Chętnie Wysłucham Opin O Tej Karcie ! Mam zamiar Ją qpić Prosze mi coś o niej opowiedziec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 smierdzi walem na kilometr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 wałek. typek che ludzi w przysłowiowego zrobic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Bosh , gadałem z gościem grafe odbiore sobie osobiscie , Chce usłyszeć opinie na temat Grafiki NIE NA TEMAT GOŚCIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Na jakiś czas na pewno ci wystarczy. Grafika w miarę szybka no i jakość jest też spox. Identyczną ma kumpel i nie ma z nią problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ile twój Kolega Zapłacił ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 jarek pytanie czy jak twoj kumpel gra w 1280x1024 w high detail ma zaluszmy 40-60fps to gra mu sie zacina na ulamek sec czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 550 zł To Nie dużo za Tego Gigabyte'a 6600 GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 tylko karta jest głosna troche, aha jak sprawdzis kolesia to daj nzac na forum, czy warto kupywac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Eh Za taką Cene NAPEWNO Warto kupić , wydaje mi sie ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...