Krajan Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam p4 1,5 socket 478... i 700-750zł na wydanie... chce kupic plyte glowna na ddrach 400mhz, AGP 8x... jakas dobra grafike co mi ladnie pociagnie GTA: SA :P i ram ddr na poczatek wybralem taka konfiguracje: Płyta główna Asus P4P800S-X 228zł Radeon 9550 GeCube 128MB DDR, TV&DVI, Extreme 349zł DDR-SDRAM DIMM DDR400 512MB 149zł RAZEM: 726zł Mogę zakupić tylko części ze sklepu GRAL [www.gral.pl], mozecie mi pomoc? czy wybralem dobrze... moze cos lepszego ? ciut tansze... ciut drozsze ? Prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Tak mi się zdje, że temat co kopić jest troszeczke wyżej... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webereksan25 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 osobiście to wogóle bym sie nie ładował i intela bo to szajs w AMD da sie zmnienić bios i mozesz zakładac na ta samą płyte szybszego procka a jesli chodzi o twoja obcje kupna to mysle ze jest dobra jak za taka cenę pozdr :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...