kicol Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Niedawno spotkaliśmy się ze znajomymi aby pojeździć autami terenowymi i jako jedyny zaryzykowałem przejazd przez oczko wodne o bliżej nie zbadanym dnie... efekty... :o Edytowane 3 Czerwca 2005 przez kicol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Rewelacyjna forma motosportu i świetne hobby zarazem. Aktualnie, jestem tylko widzem (dobry znajomy udziela się aktywnie, więc jezdżę go dopingować) ale może w przyszłości... BTW- milutka G-klasa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 G-klasa jeździła przez 18 lat w duńskiej armii i muszę przyznać, że jest nie do zdarcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ze zdjęc wynika ze było 1:0 dla oczka wodnego :lol: Nigdy nie brałem udziału w takiej imprezie ale domyślam się ze to musi byc swietna zabawa oraz cięzka próba dla maszyny i kierowcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zabawa jest przednia tam gdzie byliśmy jest 18,5 ha terenu do ujeżdzania piaskownice, brody, bagienka, laski, łąki, itd. itp. W tym dniu było chyba 10 aut 2 mercedesy G, 1 land rover i 7 jeepów wrangler ale i tak G-klass rulez B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 phi ułaz rulezz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 phi ułaz rulezz :lol: 1480367[/snapback] aha akurat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A co to za terenówka bez wyciagarki ? LOL nad LOLe jak dla mnie :) a z prawdziwym rajdem terenowym to te wasze spotkania na polu maja tyle wspolnego co tor poznan z torem monza :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) A co to za terenówka bez wyciagarki ? LOL nad LOLe jak dla mnie :) a z prawdziwym rajdem terenowym to te wasze spotkania na polu maja tyle wspolnego co tor poznan z torem monza :) hehe 1480550[/snapback] no tak tak wy profesjonalisci tak macie... edit. czy ktoś wcześniej mówił coś o rajdzie terenowym??? nam chodzi o to żeby się dobrze bawić ale tacy jak ty pewnie tego nie rozumieją. Edytowane 4 Czerwca 2005 przez kicol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Sewer chcial zaszpanowac i mu nie wyszlo, nie ma co sie takimi przejmowac, jakby byla wyciagarka, to by spytal, czemu tak malo przerobek w samochodzie itp. itd. - narzekanie ma we krwi. A odnosnie tematu - fajnie byloby sobie tak pojezdzic po polach itp. ale ja nie odwazylbym sie wjechac w taka wode :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 To oczko wodne wyglada tak niepozornie ze jak bym tam był to bym sie odwazył przejechac je rowerem :lol: Ale z tego co widze chyba bym poległ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 nie poległ bys tylko zatonoł lajk tajtanik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Zabawa jest naprawde konkretna, jednym słowem meksyk w pozytynym znaczeniu...szkoda że w naszym lasku koło Obi (jeżeli kojarzysz gdzie to) nie ma takowych możliwości pojeżdzenia terenówkami. Skąd ja Cię znam ? bywasz w Blue ? Kojarzysz Błękitne Subaru ? jeżeli tak to też mnie kumasz :wink: Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Seentag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zabawa jest naprawde konkretna, jednym słowem meksyk w pozytynym znaczeniu...szkoda że w naszym lasku koło Obi (jeżeli kojarzysz gdzie to) nie ma takowych możliwości pojeżdzenia terenówkami. 1480808[/snapback] Bo to robi za park osiedlowy praktycznie. Poza tym masz tam tor do rowerowego border-crossu. Myślę, że koło Torunia jest sporo ciekawych terenów do jazdy terenówką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zdjęcia są robione w miejscowości Julianowo jak się jedzie z Barcina na Bydgoszcz. Seentag Nie bywam w blue i nie bywałem nigdy a znamy się może po prostu z widzenia przecież Toruń nie taki znowu duży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Hahahaha, widzę że tam się nawet "terenowy" FOCUS znalazł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Trzeba się było przyjechać wyżyć do Ropczyc w zeszłym tygodniu :twisted2: Trochę grzało, ale było super ;) ..."kierowca traktora proszony do traktora"(W. Zientarski) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Na pewno nie ten poziom ale jak już wcześniej pisałem nie o to chodzi ma po prostu być fajnie dużo śmiechu, zabawy i kilka kropel potu na czole i ot co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zabawa jest przednia tam gdzie byliśmy jest 18,5 ha terenu do ujeżdzania piaskownice, brody, bagienka, laski, łąki, itd. itp. 1480079[/snapback] laski są - :-P to trzeba się przejść :wink: A terenówki zawsze mi się podobały - fajna sprawa - tylko pasowało by mieć dwa samochody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Patrzac na te fotki przypomnialo mi sie jak znajomy G klasa (dluga) atakowal torfowisko, robil 3 podejscia i 3 razy polegl. Ostatnim razem jak sie powiesil tak, 2 ciagniki ktore go wyciagaly utknely, IFA na balonowych kolach 4x4 tez polegla wkoncu go Strazacy wyciagara dzwigneli po wczesnijeszym odkopaniu. Dobrze ze teraz te torfowiska juz osuszyli bo znajac zycie teraz Foresterom by nie odpuscil i znowu by tam wyruszyl tyle ze teraz to chyba te Forestery by zostaly tam na wieki :P Gelendka to cudne autko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...