Skocz do zawartości
kicol

4x4

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno spotkaliśmy się ze znajomymi aby pojeździć autami terenowymi i jako jedyny zaryzykowałem przejazd przez oczko wodne o bliżej nie zbadanym dnie...

efekty... :o

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez kicol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacyjna forma motosportu i świetne hobby zarazem. Aktualnie, jestem tylko widzem (dobry znajomy udziela się aktywnie, więc jezdżę go dopingować) ale może w przyszłości...

BTW- milutka G-klasa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa jest przednia tam gdzie byliśmy jest 18,5 ha terenu do ujeżdzania piaskownice, brody, bagienka, laski, łąki, itd. itp.

W tym dniu było chyba 10 aut 2 mercedesy G, 1 land rover i 7 jeepów wrangler

ale i tak G-klass rulez B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za terenówka bez wyciagarki ?

LOL nad LOLe jak dla mnie :) a z prawdziwym rajdem terenowym to te wasze  spotkania na polu maja tyle wspolnego co tor poznan  z torem monza :) hehe

1480550[/snapback]

no tak tak wy profesjonalisci tak macie...

edit. czy ktoś wcześniej mówił coś o rajdzie terenowym???

nam chodzi o to żeby się dobrze bawić ale tacy jak ty pewnie tego nie rozumieją.

Edytowane przez kicol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sewer chcial zaszpanowac i mu nie wyszlo, nie ma co sie takimi przejmowac, jakby byla wyciagarka, to by spytal, czemu tak malo przerobek w samochodzie itp. itd. - narzekanie ma we krwi.

A odnosnie tematu - fajnie byloby sobie tak pojezdzic po polach itp. ale ja nie odwazylbym sie wjechac w taka wode :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa jest naprawde konkretna, jednym słowem meksyk w pozytynym znaczeniu...szkoda że w naszym lasku koło Obi (jeżeli kojarzysz gdzie to) nie ma takowych możliwości pojeżdzenia terenówkami.

Skąd ja Cię znam ? bywasz w Blue ?

Kojarzysz Błękitne Subaru ? jeżeli tak to też mnie kumasz :wink:

Edytowane przez Seentag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa jest naprawde konkretna, jednym słowem meksyk w pozytynym znaczeniu...szkoda że w naszym lasku koło Obi (jeżeli kojarzysz gdzie to) nie ma takowych możliwości pojeżdzenia terenówkami.

1480808[/snapback]

Bo to robi za park osiedlowy praktycznie. Poza tym masz tam tor do rowerowego border-crossu. Myślę, że koło Torunia jest sporo ciekawych terenów do jazdy terenówką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia są robione w miejscowości Julianowo jak się jedzie z Barcina na Bydgoszcz.

Seentag

Nie bywam w blue i nie bywałem nigdy a znamy się może po prostu z widzenia przecież Toruń nie taki znowu duży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa jest przednia tam gdzie byliśmy jest 18,5 ha terenu do ujeżdzania piaskownice, brody, bagienka, laski, łąki, itd. itp.

1480079[/snapback]

laski są - :-P to trzeba się przejść :wink:

A terenówki zawsze mi się podobały - fajna sprawa - tylko pasowało by mieć dwa samochody...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzac na te fotki przypomnialo mi sie jak znajomy G klasa (dluga) atakowal torfowisko, robil 3 podejscia i 3 razy polegl. Ostatnim razem jak sie powiesil tak, 2 ciagniki ktore go wyciagaly utknely, IFA na balonowych kolach 4x4 tez polegla wkoncu go Strazacy wyciagara dzwigneli po wczesnijeszym odkopaniu. Dobrze ze teraz te torfowiska juz osuszyli bo znajac zycie teraz Foresterom by nie odpuscil i znowu by tam wyruszyl tyle ze teraz to chyba te Forestery by zostaly tam na wieki :P

Gelendka to cudne autko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi