chemixx Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam postanowilem kupic sobie pamiec do mojej mobo an7 zastanawialem sie nad geil`ami ale po przeczytaniu kilku postow juz sam nie wiem chce pamieci na ktorych bede mogl osiagnac wysokie fsb Za pomoc z gory dziekuje ChemiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja myślę że nowe TwinMosy będą Ci opowiadały. Są na BH-5 lub CH-5/6 a o ile się nie mylę AN7 potrafi na pamięci dać 3.2v. Więc spoko możesz je kupić i myślę że to mobo już nie będzie mogło a nie pamięci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosbike Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja myślę że nowe TwinMosy będą Ci opowiadały. Są na BH-5 lub CH-5/6 a o ile się nie mylę AN7 potrafi na pamięci dać 3.2v. Więc spoko możesz je kupić i myślę że to mobo już nie będzie mogło a nie pamięci :wink: 1480462[/snapback] Zobacz co o nich piszą w Benchmark'u http://sklep.benchmark.pl/pelny_9703.html sam miałem Twinmosy w moim AN7 i nie było ciekawie szczególnie jak dołozyłem 512 Kingstona.Szybko więc wyrzuciłem wszystkie i kupiłem 2x512 Corsaira do dualu.Teraz mam spokój i wypas!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zobacz co o nich piszą w Benchmark'u 1480471[/snapback] :lol: Ty chyba nie wiesz co piszesz człowieku...mówię do Ciebie że to są BH-5 a nie M.Tec. To że na nich pisze M.Tec to jest mało ważne bo to są pamięci remarkowane. CHcesz kup Corsairy, G.Skille, albo jakieś inne pamięci. Ja Cię nie zmuszam..Ale poczytaj sobie TU i będziesz wiedział o co mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...