ChrisG Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Wiem banalne pytanie ale zabardzo mi sie niechce czytac tych wszystkich recenzji.Szukam plytki pod P4 najlepsza jaka jest dostepna do OC.Planuje p4 2.26 albo 2.53 na fsb533 pamieci DDR .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 BYLO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 BYLONo i co ze bylo a moze od tamtego czasu cos nowego wyszlo..Takimi odp. BYLO to sobie licznik nabijasz nastepnym razem wogole tego niepisz tylko odpowiedz na pytanie jakie jest zadawane!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Looknij to leniuchu jeden tłeścik pł.głównych... ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 BYLONo i co ze bylo a moze od tamtego czasu cos nowego wyszlo..Takimi odp. BYLO to sobie licznik nabijasz nastepnym razem wogole tego niepisz tylko odpowiedz na pytanie jakie jest zadawane!!!!!!!! chej ty też nie cwaniaczkuj bo nawet nie powiesz ile max na nią dał byś kasy jaki chipeset itp. a tak wogóle nowe płyty nie wychodzą co 3godz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No raczej sie wyraznie wyrazilem najlepsza jaka jest do OC ..Pieklo no to w takim razie po co mam podawac na jakim Chipie ma byc plyta cena gdzies tak bedzie tak jak do chipsetu..Jedno mnie obchodzi OC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 No raczej sie wyraznie wyrazilem najlepsza jaka jest do OC ..Pieklo no to w takim razie po co mam podawac na jakim Chipie ma byc plyta cena gdzies tak bedzie tak jak do chipsetu..Jedno mnie obchodzi OC! no dobra polecam ci Asus P4T533-C (830zł) Intel 850E na niej osiągano njwieksze taktowania P4 dolicz do tego jeszcze rambusy najtańsze pc800 128mb 270zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 BYLONo i co ze bylo a moze od tamtego czasu cos nowego wyszlo..Takimi odp. BYLO to sobie licznik nabijasz nastepnym razem wogole tego niepisz tylko odpowiedz na pytanie jakie jest zadawane!!!!!!!! nie jestesmy na TY wiec nie w ten sposoob do mnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...