Skocz do zawartości
Mevius

Auto Tuning Show Piła 2005

Rekomendowane odpowiedzi

widziałem - po pierwszym przejeździe rozwalił felgę, fotki:

od DSCF0186.JPG do DSCF0208.JPG

niestety tego ognia nie widać tak ładnie jak na tej fotce co Ty podałeś, ale aż tak blisko nie puszczali tam, a to już był max zoom w aparacie.

Edytowane przez Mevius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale jak na moj gust to zadna rewelacja...

Pełno beemek i starych opli. Jednym słowem nic ciekawego. Chociaz bylo kilka ciekawych pozycji. Ale wiesz to sa moje odczucia po obejrzeniu galerii (nie całej bo przy 40zdj mi sie odechcialo).

American Muscle to jest to :)

BTW Jest jedno autko co bylo w Radomiu na Flaming Wheels, a mianowicie Firebird zielono żółty :) chyba najlepiej zrobione auto zlotu (tego w pile oczywiscie). ;)

Peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak rzeczywiscie bylem na ATS w pile...przed 2 h wrocilem dopiero..pojechalem tam wczoraj z innymi znajomymi z klubu..nie ma mnie tam na zdjeciach (pod koniec niektore sie nie owtieraja:/)...pewnie dlatego ze nie mam jakiejs SUPRY, czy BMW a "skromniutkie" Tico:)))

moze widziales moj samochod ..nie wiem..hmmm..zastanawiam sie czy dac linka ale ok dam, jak wyglada moja furka..zostane pewnie objechany i wysmiany "jak mozna wogole tuningowac tico" no ale trudno:)))

teraz zaszlo pare zmian nie uwzglednionych na zdjeciach..mianowicie obity zostal skajem schowek i polka wylozona zostala tez skajem, daszki przeciwsloneczne tez sa obszyte czerwonym skajem oraz zmienione korbki do szyb na aluminiowe

a co do ATS: imho wiocha..tzn fajne furki, fajna muza, ale wiekszosc ludzi zachowywala sie co najmniej niepoprawnie..oczywiscie o takim czyms jak spanie przez 4h przez krzyki, muze, rajdy o 4 w nocy nie bede wspominal bo to oczywiste...ale MEGANKA wymiatala!!!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez lukk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk dlaczego to zrobiles ?  :D

zgniotles caly moj dotychczasowy swiatopoglad i wiare w ludzi  :lol:

najgorsze jest to , ze robiles to na serio  :cry:

1482563[/snapback]

yyyyyyy :blink: :blink: ale co zrobilem?? ze bylem w Pile czy ze pokazalem zdjecia mojej furki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pile z tego co widze było koszkowata <_<

większośc bryczek z firm i salonów tunningowych.

Dla mnie liczą się prywatne autka i prywatne pomysły.

luuk ja bym załozył jakies fajne alumy + zdzerzaki w kolorze i lusterka.

Nikt cie tu nie zjedzie, każdy ulepsza tunninguje to co ma.

Mi się podoba wnętrze red& blue.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pile z tego co widze było koszkowata  <_<

większośc bryczek z firm i salonów tunningowych.

Dla mnie liczą się prywatne autka i  prywatne pomysły.

luuk ja bym załozył jakies fajne alumy + zdzerzaki w kolorze i lusterka.

Nikt cie tu nie zjedzie, każdy ulepsza tunninguje to co ma.

Mi się podoba wnętrze red& blue.

1482649[/snapback]

no aluski pewnie ze beda..tylko kiedy..ehhh..kasa i kasa...a to co najmniej 1000 zeta kosztuje

a o zjechanie mnie to poczekaj:)) az niektorzy wejda do tego tematu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam sie podoba ;) zrobione tak we wlasnym stylu :) pasuje do tico :) Sam intresuje sie tuningiem , ale jako ze dopiero 17 na karku to zostaje mi grzebac w samochodzie starszej ( kochana corsa A ) i przegladac strony o tuningu :)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lukk:

widziałem różne tico, i Twoje nie jest najgorsze ;)

Tylko jedno mam "ale" (no... dwa ;) )

Ale #1: zamiast korbek alu, nie lepiej było zainwestować w elektrykę do szyb?

Ale #2: strasznie kanciaste te skrzynki na głośniki. Nie lepiej było zrobić jakieś odlewy (jak w moddingu ;) ) i niewielkie zaokrąglenia na tym?

No i na + jest, że nie masz tego WT demona na szybie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk - nie widziałem Twojego Tico, byłem tylko w sobotę od 9 do 16.

Tą muzykę to w całym mieście było słychać - ja mieszkam dosłownie na drugim końcu miasta i słyszałem ;)

A pozatym w okolicach 15 padł mi drugi komplet aku w aparacie ;)

I powiedz o co chodzi z tą MEGANKĄ? Bo mówisz że wymiatała - a ja nie wiiem o co chozziii ;)

Edytowane przez Mevius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lukk:

widziałem różne tico, i Twoje nie jest najgorsze ;)

Tylko jedno mam "ale" (no... dwa ;) )

Ale #1: zamiast korbek alu, nie lepiej było zainwestować w elektrykę do szyb?

Ale #2: strasznie kanciaste te skrzynki na głośniki. Nie lepiej było zrobić jakieś odlewy (jak w moddingu ;) ) i niewielkie zaokrąglenia na tym?

No i na + jest, że nie masz tego WT demona na szybie ;)

1483027[/snapback]

AHA!!!! tak jeszcze tylko dodam ze te zdjecia sa troszke przeklamane..tzn kolory pozostawiaja wiele do zyczenia..tapicerka jest czerwona, a nie pomaranczowawa jak tu widac..tak samo pokrowce na siedzenia sa czerwone, a nie jakies takie "wyprane" (btw pokrowce sa zajebiste i wszytskim co widzieli sie podobaja B) )

Ad1.

heheheheh..to nie takie proste..tzn sa oczywiscie Tico z el. szybkami w standarcie i moznaby kupic takie do mojego tico, ale dzialanie tych szybek jest pozal sie Boze:/ ponoc szybkosc otwierania zalezy czy dodajesz gazu czy nie:/ nie dziekuje ja juz wole sie meczyc z korbkami:))

Ad2.

no wiem wiem ze te skrzynki kanciaste..no ale sa zrobione po kosztach..potrzebowalem 4 takie skrzyneczki (bo mam glosniki w przednich i tylnich drzwiach) i znajomy calosc mi zrobil za 100zeta:/ wiec nie moglem zbytnio mu narzekac...a wydawac 200zeta(po tyle mniej wiecej stoja) za okragle 2 sztuki skrzyneczek (czyli 400zeta za 4) to nie dzieki..to nie jest mercedes..gdybym mial kase na takiego np. Seata Leona to mialbym i pewnie kase aby oddac fure do zakladu i by mi zrobili nawet skrzyneczki w ksztalcie jakimkolwiek bym chcial..no ale nie mam:)

co do ostatniego to chodzi Ci o diabelka na tylnej szybie?? no nie mam..ale do niedawna mialem :oops: :oops: :oops: :mur: heheehehe..jakies 2 miechy temu zmienilem sobie..znalazlem w necie tego smoczka i dalem kolesiowi ktory mi zrobil ta naklejeczke z przejsciem tonalnym

OGÓLNIE dąże do "prostoty"..tzn jak widac..zadnych naklejek (oprocz tylnej szyby oczywiscie) daewoo,tico itp...bez wycieraczki z tylu..bede chyba zdejmowal tez listwy z boku..tak samo w srodeczku..jeden kolor (no oki 2 bo niebieskie dywaniki i podswietlenie pod sufitem - zmienilem zaroweczke)...

no przydalyby sie felgi..zgadzam sie..ale jak juz mowilem ..wydatek to niesamowity..tak samo bas do bagaznika..tez by sie przydal..jakis taki glosniczek ok 30cm 500W + wzmacniacz..oczywiscie progi + zderzaczki troche przerobic..no i podswietlenie (mozecie mowic ze to wiocha ale trudno mi sie to strasznie podoba B) )..najpierw chyba wygra podswietlenie i bas:)

lukk - nie widziałem Twojego Tico, byłem tylko w sobotę od 9 do 16.

Tą muzykę to w całym mieście było słychać - ja mieszkam dosłownie na drugim końcu miasta i słyszałem ;)

A pozatym w okolicach 15 padł mi drugi komplet aku w aparacie ;)

I powiedz o co chodzi z tą MEGANKĄ? Bo mówisz że wymiatała - a ja nie wiiem o co chozziii ;)

1483114[/snapback]

ja przyjechalem dopiero ok 14.00..a meganke zaraz Ci pokaze..fajnie strzelała..mam nawet filmik króciutki:)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez lukk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle najfajniejsze są komentarze ;)

Ale szkoda auta- kto mu to teraz kupi? Chyba tylko mój sąsiad, który ma trzeci stop w malcu ze światła od rowera i radio w traktorze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi