dawzim Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam robiłem update biosu i po ponownym uruchomieniu komputera czarny ekran kom niby chodzi wiatraki sie kręca dysk coś tam mieli ale do biosu wejść sie nie da. Czy to znaczy ze pozostał tylko hot flash? Kurcze nie wiem co mam zrobić nie znam nikogo z taką samą płytą, czy jak oddam ją na reklamacje to zostanie ona uznana? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam robiłem update biosu i po ponownym uruchomieniu komputera czarny ekran kom niby chodzi wiatraki sie kręca dysk coś tam mieli ale do biosu wejść sie nie da. Czy to znaczy ze pozostał tylko hot flash? Kurcze nie wiem co mam zrobić nie znam nikogo z taką samą płytą, czy jak oddam ją na reklamacje to zostanie ona uznana? pozdrawiam 1480274[/snapback] Nie stresuj się . Napewno ci uznają gwarancję. Znam mnóstwo podobnych przypadków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 a nie lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> mobo isc do servisu i tam ci to zrobia za 20-30zl ? jak oddasz na gware to 3 tygodnie nie twoje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Albo do kolegi co ma taką samą płytę? I zrobić Hot Flash za darmo albo browca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...