Szela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 on the launch magizine of xbox360 in OXM. under games already in development, was Advent Rising 2 and 3 for X360. and all the other games that were listed turned out to be true. so maybe it is being developed, they just haulted it.....for a very long time................ Czyzby iskierka nadzieii? Moze jednak ten napis na koncu nie klamal? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlasia Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 a jak pokonać tego takiego wielkiego bossa podobnego do trolla. Chodzi mi o tego co jesteś z nim w takiej jaskini i on rzuca kamieniami w ciebie proszę o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « musisz zlapac ten wielki kamien ktorym on rzuca i mu nim przywalic. pozniej podchodzisz i sprzedajesz kopniaka lub strzelasz z czegos w jego glowe. I tak 3 czy 4 razy Edytowane 15 Stycznia 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlasia Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Dzięki już go pokonałem. A info znalazłem na 1 stronie Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...