Fidma Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, Wie moze ktos jakiego laptopa maja prezenterzy Panoramy na TVP2 ??? Przyjrzyjcie sie uwaznie. Mi sie wydaje, ze to ktorys z wyzszych modeli DELLa ale glowy nie dam sobie uciac ;) P.S. Pytanie extra. Dlaczego jak wpisuje w temacie [OT] to mi zamienia automatycznie na [ot] ??? Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakath Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam, Wie moze ktos jakiego laptopa maja prezenterzy Panoramy na TVP2 ??? Przyjrzyjcie sie uwaznie. Mi sie wydaje, ze to ktorys z wyzszych modeli DELLa ale glowy nie dam sobie uciac ;) 1480529[/snapback] Dell Latitude D600 - złącza na lewym boku i ich rozmieszczenie precyzyjnie identyfikuja model. :D Też na to zwróciłem uwagę, ale w moim przypadku to chyba oczywiste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Hehe tak tez myslalem. Moze to skrzywienie zawodowe ale uwaznie obserwuje jakie maja laptopy w roznych dziennikach ;) W TVP1 chyba maja FS Pro v2020 na co wskazywalaby klawiatura ale tez nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 hyhy szybkie oko ;) mnie sie tez to w oczy rzucilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) czyli narazie wynika z tego, ze TVP2 ma wiecej kasy niz TVP1 bo laptopa maja lepszego ;) Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...