MARTiiii Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mogę sprowadzić sobie przez rodzinę Laptopa ze Stanów. Tylko nie wiem jakiej firmy najlepiej. Głównie chodzi mi o podejście rodzimych dystrybutorów w razie jakiś problemów z tym laptopem. Możecie jakiegoś producenta szczególnie polecić? p.s W tej chwlili same paramtery laptopa dla mnie mniej istotne są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) Ja bym stawial na ktoregos z DELLi. W Stanach sa tanie jak barszcz a i z gwarancja nie powinno byc problemow. Edytowane 4 Czerwca 2005 przez Fidma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 gwarancja DELL'a w polsce to dodatkowy koszt 1000zl za wydanie karty gwarancyjnej (ta ze stanow nie obejmuje Polske) - informacje od Dell Polska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117595 Tu bylo to juz poruszane!!! Proponuje tam czytac i pytac, a nie zakladac nowy bezsensowny watek! Moderatorow prosze o zamkniecie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...