dr.cox Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Planuję kupić mysz i klawiaturę bezprzewodową firmy microsoft lub ligitech.Czy zestawy bezprzewodowe nadają się do szybkich gier fpp?Zależy mi na tym aby nie było żadnych opóźnień w reakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Nie za bardzo się nadają.Nie wiem jak z klawiaturą ale miałem kilka myszek bezprzewodowych i zmieniłem je na to co w podpisie.Mogę powiedzieć jedno: dzień do nocy. Jeśli grasz w CS:S czy Enemy Teritory to tylko mysz z kablem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 kumpel ma któryś z droższych zestawów logitecha i sobie chwali,, ja uważam że dla tego że nie grywa multi i nie ma porównania,, z moich doświadczeń wynika ze nie bardzo sie nadaje i kabelek musi być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 prawdziwa myszka tylko z ogonkiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...