gorskit Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Witam, chciałbym otrzymać publiczne IP od swojego dostawcy ale musze napisać uzasadnienie. Na razie wymyśliłem kilka 1. Dzięki publicznemu IP mogę się dostać na swojego kompa z każdego miejsca ( bezproblemowo) 2. Lepsza i bezproblemowa wymiana danych p2p 3. Mozliowść postawienia serwera www Czy ktoś pisał takie uzasadnienie, jeśli tak to proszę o pomoc. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_w Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Uzasadnienie? Z calym szacunkiem, co to obchodzi Twojego providera? To jest Twoja prywatna sprawa jak wykorzystasz to za co TY a nie nikt inny placisz. Napisz ze masz prawo do prywatnosci, i nie pisz im zadnych uzasadnien. Ja bym nie pozwolil sobie na takie przegiecie operatora. Smiechu warte. Z miejsca rozwiazal bym umowe za taki brak szacunku dla Klienta, jego potrzeb oraz prywatnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 gorskit - Toya? Ja przy pisaniu podania, a raczej powodow otrzymania publicznego IP wpisalem same pierd.oly typu: - chęć stawiania serwerów gier - radio internetowe Tyle powinno wystarczyc. W ciagu tyg. bedziesz mial juz zew. IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Wymysl jakis jeden-dwa sensowne powody (np. takie jak poca), i je krotko uzasadnij a nie wymienia punktow do czego moze sie przydac zew. IP bo oni chyba to wiedzą : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam, chciałbym otrzymać publiczne IP od swojego dostawcy ale musze napisać uzasadnienie. Na razie wymyśliłem kilka 1. Dzięki publicznemu IP mogę się dostać na swojego kompa z każdego miejsca ( bezproblemowo) 2. Lepsza i bezproblemowa wymiana danych p2p 3. Mozliowść postawienia serwera www Czy ktoś pisał takie uzasadnienie, jeśli tak to proszę o pomoc. Dzięki 1480585[/snapback] A o grach sieciowych to zapomniales ;) P.S. Nie wiem czy placisz/doplacasz do tego ipka i nie wiem co to za provider, z IPkami dosc czesto sa problemy (zeby dostac) ale uzasadnianie to juz przesada, pojde do sklepu po chleb i bede musial napisac uzasadnienie hehe. Placisz ? To chcesz ! Mozesz im napisac ze chcesz sie tylko pochwalic kolega i gowno ich to powinno obchodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Powiedz ze potrzebujesz do logowania sie do swojego kompa (z linuksem) jak jestes na uczelni :D np. przez putty :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Ta a jak bedziesz chcial kupowac komputer to kaza ci cyrograf podpisywac swoja krwia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 lol ale nie mow im o p2p bo ci nie dadza albo porty zblokuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...