Skocz do zawartości
Trendzik

Gdzie, Najlepiej Sprzedać Samochód ? Sposoby ?

Rekomendowane odpowiedzi

heh ile ty masz lat co takie pytanie zadajesz. . . .

Wiadomo chyba że ogłoszenia,giełda,allegro, ewentualnie info dla znajomych itp.

Najlepiej znaczy najszybciej? , - najdrożej , - najwygodniej / :?

1480817[/snapback]

szybko :)

tak myslalem ze komis to lipa... na allegro za drogie prowizje są...

Zawsze samochód brał Salon np. Peugeot , ale im może nie zależeć na tym bo rodzice nie planują brać tam kolejnego auta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybko  :) 

tak myslalem ze komis to lipa... na allegro za drogie prowizje są...

Zawsze samochód brał Salon np. Peugeot , ale im może nie zależeć na tym bo rodzice nie planują brać tam kolejnego auta.

1481103[/snapback]

Na allegro powyzej 5000zł za sprzedany przedmiot allegro pobiera stałą prowizje w wysokosci 50zł wiec jak dla mnie to nie jest to az taka straszna kwota jesli dzieki temu serwisowi sprzedac auto o 1-2k wiecej niz normalnie :P Ale na allegro auta raczej ciezko schodzą ;/ Wiec najlepiej gazeta i tam ogloszenie walnac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli potrzebujesz spredac auto to najwazniejsza jest cena, nie patrz po ile takie chodza, ale za ile sie faktycznie sprzedaja.

1482516[/snapback]

Ogólnie to takiego jak ja mam to nie znalazłem...bo to jest Peugeot Partner z roku 2002(jesień) Diesel. Ogólnie jak pojawiały się na necie, to modele starsze , jeden widzialem z 2001 roku, to typ chciał za niego 31 tys. Ja za tego mojego(znaczy się rodziców) chciałbym ze 30 tys. Dam ogłoszenie do gazety, i powiem starszej niech na szybie karte przyczepi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi