Trendzik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Myśle że temat się może przydać. Chcem sprzedać właśnie Peugeota Partnera, ale nie wiem gdzie najlepiej go sprzedać. Czy w komisie ... hmm znacie jakieś dobre miejsca i sposoby oby sprzedać samochód ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 :lol: no tego jeszcze nie było, ja mam do sprzedania organy CASIO CTK-550 :D może jakiś chętny :>:> a tak na serio to ogłoszennia w gazetach ... albo jedź na giełde poprostu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 komisy to najwieksze padaka , niedosc ze atuo bedzie stalo tygodniami to jeszcze z ciebie zedra najklepiej samemu sie zorientowac po ile takie sztuki chodza i opchnac na gieldzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 hmm allegro? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 heh ile ty masz lat co takie pytanie zadajesz. . . . Wiadomo chyba że ogłoszenia,giełda,allegro, ewentualnie info dla znajomych itp. Najlepiej znaczy najszybciej? , - najdrożej , - najwygodniej / :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 heh ile ty masz lat co takie pytanie zadajesz. . . . Wiadomo chyba że ogłoszenia,giełda,allegro, ewentualnie info dla znajomych itp. Najlepiej znaczy najszybciej? , - najdrożej , - najwygodniej / :? 1480817[/snapback] szybko :) tak myslalem ze komis to lipa... na allegro za drogie prowizje są... Zawsze samochód brał Salon np. Peugeot , ale im może nie zależeć na tym bo rodzice nie planują brać tam kolejnego auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 szybko :) tak myslalem ze komis to lipa... na allegro za drogie prowizje są... Zawsze samochód brał Salon np. Peugeot , ale im może nie zależeć na tym bo rodzice nie planują brać tam kolejnego auta. 1481103[/snapback] Na allegro powyzej 5000zł za sprzedany przedmiot allegro pobiera stałą prowizje w wysokosci 50zł wiec jak dla mnie to nie jest to az taka straszna kwota jesli dzieki temu serwisowi sprzedac auto o 1-2k wiecej niz normalnie :P Ale na allegro auta raczej ciezko schodzą ;/ Wiec najlepiej gazeta i tam ogloszenie walnac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 i oczywiscie ogloszenie na szybie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 i oczywiscie ogloszenie na szybie :) 1481202[/snapback] _Rebel_.. skąd wzialesc avatara ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ogłoszenia w gazetach, najpopularniejsza jest "Giełda samochodowa", warto dać do kilku gazet jednocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jesli potrzebujesz spredac auto to najwazniejsza jest cena, nie patrz po ile takie chodza, ale za ile sie faktycznie sprzedaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jesli potrzebujesz spredac auto to najwazniejsza jest cena, nie patrz po ile takie chodza, ale za ile sie faktycznie sprzedaja. 1482516[/snapback] Ogólnie to takiego jak ja mam to nie znalazłem...bo to jest Peugeot Partner z roku 2002(jesień) Diesel. Ogólnie jak pojawiały się na necie, to modele starsze , jeden widzialem z 2001 roku, to typ chciał za niego 31 tys. Ja za tego mojego(znaczy się rodziców) chciałbym ze 30 tys. Dam ogłoszenie do gazety, i powiem starszej niech na szybie karte przyczepi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...